مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

با همسر معتاد چگونه بايد رفتار كرد؟ زندگي زناشويي در عين تجربه يك رابطه رمانتيك و عاشقانه گاهي مي‌تواند به شكلي كاملا متفاوت اتفاق بيفتد و به جاي ارتباط عاشقانه، رابطه‌اي پر تنش شكل بگيرد. عوامل بسياري در شكل گيري يكه زندگي زناشويي پر از درگيري و استرس دخيل هستند كه از جمله اين عوامل مي‌توان به اعتياد اشاره كرد. روابط عاشقانه بسياري وجود داشته كه پس از بروز اعتياد يكي از زوجين، به يك رابطه ملال‌آور تبديل شده است.

 

چالش‌هاي ناشي از زندگي با همسر معتاد، پيامدها و عوارضي را به همراه خواهد داشت كه قطعا در تصميم گيري به ادامه روند زندگي زناشويي و يا تصميم به ترك همسر و طلاق نقش بسزايي دارد. آگاهي از تمام جوانب زندگي با يك همسر معتاد به شما كمك مي‌كند تا هنگام تصميم گيري‌هاي مهم زندگي، با آگاهي بيشتري اقدام كرده و از بروز اتفاقات ناگوار جلوگيري نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه همسر معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: همسر معتاد

همسر معتاد

ازدواج و شروع زندگي مشترك با همسر معتاد، ساده نيست. افراد بايد در اين مورد اطلاعات لازم را كسب كرده و همچنين به يكديگر كمك كنند. به طور كلي اعتياد عوارض بسيار بدي براي زندگي مشترك ايجاد مي‌كند. بهتر است افراد يا همسر خود را تشويق به ترك كرده و اين موضوع را بپذيرند و عوارض جانبي اعتياد را بر زندگي مشترك خود كاهش دهند.

همسر فرد معتاد از جوانب زيادي تحت فشار قرار مي‌گيرند. آن‌ها نه تنها بايد از فرزندان خود در اين مورد محافظت نمايند، بلكه كنترل فشارهاي جامعه و مسائل محيطي نيز به عهده آنها‌ست. له همين دليل تلاش آن ها بسيار تاثير گذار است.

مشكلات ناشي از زندگي با همسر معتاد

زندگي با همسر معتاد مشكلات و چالش‌هاي زيادي با خود به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند.

🔽عدم برقراري روابط صميمانه

نكته بسيار حائز اهميت در مورد زندگي با همسر معتاد اين است كه وي قادر نخواهد بود مانند يك فرد معمولي محبت خود را به همسر خويش ابراز نمايد، چراكه جايگزين ديگري براي وابستگي خود يافته است. به عبارت ساده‌تر مي‌توان گفت يك شخص نرمال داراي وابستگي به همسر خود است و سعي در كسب رضايت وي دارد. اگر به هر دليلي مشكلي در برقراري ارتباط صميمانه بين آن‌ها رخ دهد، سعي مي‌كند مشكل را برطرف كرده و محبت همسر را به دست آورد.

اين در حالي است كه شخص معتاد وابستگي زيادي به مصرف مواد مخدر دارد و چنانچه به هر دليلي نتواند آن را به دست بياورد دچار آشفتگي خواهد شد. اين آشفتگي مي‌تواند تا حدي پيش رود كه موجب درگيري با همسر گردد چراكه نسبت به واكنش و رفتار خود كنترلي ندارد. بنابراين مصرف مواد مخدر موجب تحت الشعاع قرار دادن روابط صميمانه بين زن و شوهر خواهد شد.

🔽پديدآيي مشكل در ارتباطات جنسي

اعتياد به هر ماده‌اي از قبيل الكل، هروئين يا هر ماده افيوني ديگر بر روي هورمون‌هاي بدن تاثير گذاشته و عملكرد آن‌ها را دچار مشكل مي‌كند. ه

مسر معتاد به مرور زمان در برقراري رابطه جنسي خويش دچار مشكل شده و نمي‌تواند همسر خود را تمكين كند. در موارد حاد و شديد مصرف مواد مخدر اين مشكل در برقراري رابطه جنسي تا حدي زياد مي‌شود كه فرد معتاد تمام علاقه خود را نسبت به رابطه جنسي از دست داده و اگرچه تحريكات زيادي داشته باشند اما برقراري رابطه برايشان غير ممكن خواهد شد.

🔽همسر معتاد | مشكلات مالي

زن و شوهر هر چقدر كه از نظر مالي و ثروت شرايط خوبي داشته باشند اما با بروز پديده اعتياد، ميزاني از هزينه‌هاي خانواده صرف خريد مواد مخدر مي‌شود. با مرور زمان كم كم هزينه‌هاي اختصاص داده شده به خريد مصرف مواد مخدر افزايش يافته و خانواده را با مشكلات اقتصادي رو به رو مي‌سازد.

🔽مشكلات رواني در زمينه زندگي با همسر معتاد

طبيعي است كه با وجود همسر معتاد در زندگي زناشويي، همسر فرد مشكلات رواني زيادي را تجربه مي‌كند. براي مثال همسر فرد اعتماد به نفس خود را از دست داده و همچنين از اين بابت احساس شرم مي‌كنند. به همين دليل كيفيت سلامت روان آنها پايين آمده و همچنين منجر به بروز افسردگي و اضطراب مي‌گردد.

همسر معتاد | نشانه هاي اعتياد همسر

اگرچه اين نشانه‌ها به معناي قطيعت در اعتياد همسر نيست اما تا حد زيادي در تشخيص اين موضوع كه همسرتان دچار اعتياد شده است، به شما كمك مي‌كند.

🔷تغييرات ظاهري بدن

مصرف برخي از مواد مخدر به علت ماده سازنده آن‌ها مي‌تواند موجب تغييرات ظاهري در بدن همسر معتاد شود. بيشتر تاثيرات ظاهري ناشي از مصرف مواد مخدر در چهره همسر نمايان مي‌شود؛ چين و چروك، كاهش وزن زياد، خستگي و احساس كسالت، عدم رعايت بهداشت شخصي از جمله تاثيرات مصرف مواد مخدر هستند.

🔷همسر معتاد | دروغ گويي و مخفي كاري

انسان‌ها در هنگام انجام خطا دچار دستپاچگي شده و از آشكار كردن خطاي خود جلوگيري مي‌كنند. در مورد گرايش همسر به اعتياد نيز همين قضيه صدق مي‌كند. وي تمام تلاش خود را به كار مي‌برد كه حقيقت را كتمان كرده و مصرف مواد مخدر را از همسر خود پنهان كند. دستپاچگي و دورغ‌ مي‌تواند به عنوان شاخصي براي تشخيص اعتياد وي باشد.

🔷پرخاشگري و عصبانيت

همسر معتاد به واسطه مصرف مواد مخدر، دوره‌هاي مختلفي را از نظر شرايط روحي سپري مي‌كند. معمولا در هنگام استفاده كردن مواد مخدر، حالتي شاد و نرمال دارد اما به محض عدم دسترسي به مواد، دچار حملات عصبي شده و واكنش‌هاي پرخاشگرانه‌اي را نشان مي‌دهد.

واكنش زنان و مردان در مقابل همسر معتاد

در هنگام برخورد با قضيه اعتياد همسر، واكنش‌هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. براي بيشتر زنان يا مردان زندگي با همسر معتاد، موضوعي غير قابل تصور است چراكه تحمل مشكلات و عواقب آن را ندارند. سريعا تصميم به جدايي گرفته و بدون هيچ تلاشي براي درمان همسر، خانه را ترك كرده و اقدام به طلاق مي‌نمايند. اما برخي ديگر از زنان يا مردان به دليل وابستگي روحي كه به همسر خود دارند، تمام سعي خود را به كار مي‌برند و همسر خويش را به مراكز درماني مرتبط برده و تا پايان دوره درمان با وي مي‌مانند.

در اين شرايط همسر دچار اعتياد نيز انگيزه زيادي براي ادامه روند درمان مي‌يابد. گروه ديگري از زنان يا مردان به دليل وجود فرزند خويش ترجيح مي‌دهند با همسر معتاد خود كنار آمده و با وجود تمام مشكلات، زندگي خود را ادامه مي‌دهند. 

راهكارهايي براي زندگي با همسر معتاد

افرادي كه با همسر معتاد زندگي مي‌كنند؛ براي جلوگيري از پيامدهاي ناشي از اين موضوع و همچنين حمايت بيشتر از همسر و مراقبت از خود مي‌توانند از روش هاي زير استفاده كنند. البته كه استفاده از اين روش ها مسلتزم همكاري، همدلي و  ارتباطات موثر با يكديگر است. اما اين موارد نيز مي‌توانند تا حدي موثر باشند.

🔸انكار نكردن و پذيرفتن اعتياد همسر

در قدم اول بايد اعتياد همسر را پذيرفته و منكر اين موضوع نشويد. در واقع برخي از افراد به قدري اين موضوع را در مقابل اطرافيان پنهان كرده اند؛ حتي براي خودشان نيز تبديل به باور شده و احساس مي‌كنند كه همسرشان هيچ مشكلي ندارد.

🔸كمك گرفتن از مشاور خانواده

كمك گرفتن از مشاور و به طور كلي استفاده از روش هاي روانشناختي ميتواند تاثير زيادي در كيفيت رابطه و همچنين زندگي با همسر معتاد داشته باشد. مشاور دلايل اعتياد فرد را شناسايي كرده و براي ترك اعتياد به او و همسرش كمك مي‌كند.

🔸تشويق همسر براي ترك اعتياد

يكي ديگر از روش هايي كه افراد مي‌تواند در مواجهه با همسر معتاد از آنها استفاده كنند؛ تشويق و ايجاد انگيزه براي ترك اعتياد است. با اينكه اگر فرد به صورت ارادي و به خواسته خود ترك نكند؛ احتمال بازگش مجدد او بسيار زياد است. اما به هر حال در اين زمينه زوجين بايد با يكديگر همكاري كرده و از يكديگر حمايت كنند.

🔸كسب اطلاعاتي در زمينه ترك اعتياد

بهتر است همسر فرد معتاد، در زمينه مصرف مواد مخدر و همچنين ترك آن، اطلاعات كافي را كسب كرده و در اين مورد تحقيقاتي را انجام دهند. برخي از همسران در اين مورد اصلا دخالت نكرده و خود را كنار مي‌كشند كه اين مي‌تواند به ضرر همه اعضاي خانواده تمام شود.

سخن آخر

اعتياد نيز يك بيماري است و مي‌تواند در سايه حمايت عاطفي همسر بهبود يابد. پس قبل از اقدام به جدايي و طلاق از همسر معتاد ، بهتر است تمام سعي خويش را در جهت درمان همسر خود كه دچار اعتياد شده به كار بگيريد. در جهت كمك به همسر خود مي‌توانيد به مراكز مشاوره مراجعه كرده و بهترين تصميمات را اتخاذ نماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه همسر معتاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از  طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگيريد.

منبع: همسر معتاد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/6  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

 

با همسر معتاد چگونه بايد رفتار كرد؟ زندگي زناشويي در عين تجربه يك رابطه رمانتيك و عاشقانه گاهي مي‌تواند به شكلي كاملا متفاوت اتفاق بيفتد و به جاي ارتباط عاشقانه، رابطه‌اي پر تنش شكل بگيرد. عوامل بسياري در شكل گيري يكه زندگي زناشويي پر از درگيري و استرس دخيل هستند كه از جمله اين عوامل مي‌توان به اعتياد اشاره كرد. روابط عاشقانه بسياري وجود داشته كه پس از بروز اعتياد يكي از زوجين، به يك رابطه ملال‌آور تبديل شده است. چالش‌هاي ناشي از زندگي با همسر معتاد، پيامدها و عوارضي را به همراه خواهد داشت كه قطعا در تصميم گيري به ادامه روند زندگي زناشويي و يا تصميم به ترك همسر و طلاق نقش بسزايي دارد. آگاهي از تمام جوانب زندگي با يك همسر معتاد به شما كمك مي‌كند تا هنگام تصميم گيري‌هاي مهم زندگي، با آگاهي بيشتري اقدام كرده و از بروز اتفاقات ناگوار جلوگيري نماييد.

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

منبع:

همسر معتاد

 مشكلات زندگي و رفتار با همسر معتاد

 

 

بيشتر بخوانيد : نقش خانواده در ترك اعتياد | نقش همسر و ديگران در ترك مواد مخدر چيست

 

مشكلات ناشي از زندگي با همسر معتاد

زندگي با همسر معتاد مشكلات و چالش‌هاي زيادي با خود به همراه دارد كه برخي از آن‌ها به شرح زير هستند:

1. عدم برقراري روابط صميمانه

نكته بسيار حائز اهميت در مورد زندگي با همسر معتاد اين است كه وي قادر نخواهد بود مانند يك فرد معمولي محبت خود را به همسر خويش ابراز نمايد، چراكه جايگزين ديگري براي وابستگي خود يافته است. به عبارت ساده‌تر مي‌توان گفت يك شخص نرمال داراي وابستگي به همسر خود است و سعي در كسب رضايت وي دارد. اگر به هر دليلي مشكلي در برقراري ارتباط صميمانه بين آن‌ها رخ دهد، سعي مي‌كند مشكل را برطرف كرده و محبت همسر را به دست آورد.

اين در حالي است كه شخص معتاد وابستگي زيادي به مصرف مواد مخدر دارد و چنانچه به هر دليلي نتواند آن را به دست بياورد دچار آشفتگي خواهد شد. اين آشفتگي مي‌تواند تا حدي پيش رود كه موجب درگيري با همسر گردد چراكه نسبت به واكنش و رفتار خود كنترلي ندارد. بنابراين مصرف مواد مخدر موجب تحت الشعاع قرار دادن روابط صميمانه بين زن و شوهر خواهد شد.

تماس با مشاور

2. پديدآيي مشكل در ارتباطات جنسي

اعتياد به هر ماده‌اي از قبيل الكل، هروئين يا هر ماده افيوني ديگر بر روي هورمون‌هاي بدن تاثير گذاشته و عملكرد آن‌ها را دچار مشكل مي‌كند. همسر معتاد به مرور زمان در برقراري رابطه جنسي خويش دچار مشكل شده و نمي‌تواند همسر خود را تمكين كند. در موارد حاد و شديد مصرف مواد مخدر اين مشكل در برقراري رابطه جنسي تا حدي زياد مي‌شود كه فرد معتاد تمام علاقه خود را نسبت به رابطه جنسي از دست داده و اگرچه تحريكات زيادي داشته باشند اما برقراري رابطه برايشان غير ممكن خواهد شد.

3. همسر معتاد | مشكلات مالي 

زن و شوهر هر چقدر كه از نظر مالي و ثروت شرايط خوبي داشته باشند اما با بروز پديده اعتياد، ميزاني از هزينه‌هاي خانواده صرف خريد مواد مخدر مي‌شود. با مرور زمان كم كم هزينه‌هاي اختصاص داده شده به خريد مصرف مواد مخدر افزايش يافته و خانواده را با مشكلات اقتصادي رو به رو مي‌سازد.

همسر معتاد | نشانه هاي اعتياد همسر 

اگرچه اين نشانه‌ها به معناي قطيعت در اعتياد همسر نيست اما تا حد زيادي در تشخيص اين موضوع كه همسرتان دچار اعتياد شده است، به شما كمك مي‌كند.

1. تغييرات ظاهري بدن

مصرف برخي از مواد مخدر به علت ماده سازنده آن‌ها مي‌تواند موجب تغييرات ظاهري در بدن شود. بيشتر تاثيرات ظاهري ناشي از مصرف مواد مخدر در چهره همسر نمايان مي‌شود؛ چين و چروك، كاهش وزن زياد، خستگي و احساس كسالت، عدم رعايت بهداشت شخصي از جمله تاثيرات مصرف مواد مخدر هستند.

2. همسر معتاد | دروغ گويي و مخفي كاري

انسان‌ها در هنگام انجام خطا دچار دستپاچگي شده و از آشكار كردن خطاي خود جلوگيري مي‌كنند. در مورد گرايش همسر به اعتياد نيز همين قضيه صدق مي‌كند. وي تمام تلاش خود را به كار مي‌برد كه حقيقت را كتمان كرده و مصرف مواد مخدر را از همسر خود پنهان كند. دستپاچگي و دورغ‌ مي‌تواند به عنوان شاخصي براي تشخيص اعتياد وي باشد.

3. پرخاشگري و عصبانيت

همسر معتاد به واسطه مصرف مواد مخدر، دوره‌هاي مختلفي را از نظر شرايط روحي سپري مي‌كند. معمولا در هنگام استفاده كردن مواد مخدر، حالتي شاد و نرمال دارد اما به محض عدم دسترسي به مواد، دچار حملات عصبي شده و واكنش‌هاي پرخاشگرانه‌اي را نشان مي‌دهد.

واكنش زنان و مردان در مقابل همسر معتاد

در هنگام برخورد با قضيه اعتياد همسر، واكنش‌هاي مختلفي صورت مي‌گيرد. براي بيشتر زنان يا مردان زندگي با همسر معتاد، موضوعي غير قابل تصور است چراكه تحمل مشكلات و عواقب آن را ندارند. سريعا تصميم به جدايي گرفته و بدون هيچ تلاشي براي درمان همسر، خانه را ترك كرده و اقدام به طلاق مي‌نمايند. اما برخي ديگر از زنان يا مردان به دليل وابستگي روحي كه به همسر خود دارند، تمام سعي خود را به كار مي‌برند و همسر خويش را به مراكز درماني مرتبط برده و تا پايان دوره درمان با وي مي‌مانند.

در اين شرايط همسر دچار اعتياد نيز انگيزه زيادي براي ادامه روند درمان مي‌يابد. گروه ديگري از زنان يا مردان به دليل وجود فرزند خويش ترجيح مي‌دهند با همسر معتاد خود كنار آمده و با وجود تمام مشكلات، زندگي خود را ادامه مي‌دهند. براي كسب اطلاعات در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

سخن آخر

 اعتياد نيز يك بيماري است و مي‌تواند در سايه حمايت عاطفي همسر بهبود يابد. پس قبل از اقدام به جدايي و طلاق، بهتر است تمام سعي خويش را در جهت درمان همسر خود كه دچار اعتياد شده به كار بگيريد. در جهت كمك به همسر خود مي‌توانيد به مراكز مشاوره مراجعه كرده و بهترين تصميمات را اتخاذ نماييد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

سوالات متداول

_بهترين روش برخورد با همسر معتاد چيست؟

توجه نماييد كه اعتياد به عنوان يك بيماري شناخته شده كه قابل درمان است. از آنجايي كه اعتياد هم جسم و هم روان فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهد نياز به درمان‌هاي جسمي و رواني دارد و روش برخورد با همسر معتاد نيز بايد توسط زن يا مرد آموخته شود. استفاده از مشاوره‌هاي روانشناسي هم براي فرد معتاد و هم همسر وي از ابتداي شروع درمان تا ماه‌ها پس از ترك بسيار موثر و ضروري  است.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

همسر معتاد

 مشكلات زندگي و رفتار با همسر معتاد

امتیاز:
بازدید: 3
برچسب:
:
[ 1399/10/16  ] [ ۰۵ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 7
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب